En hälsning från en av våra styrelsemedlemmar

Cairyjag har fått äran att vara med i styrelsen i detta fantastiskt fina bolag med underbara grundare som brinner för att hjälpa människor till ett bättre liv. Att bli medveten om sina vanor och ovanor och att bryta det som inte är hälsosamt.

Om du tror dig ha problem med alkohol och ännu inte loggat in i appen, så gör det! Du kommer inte ångra dig! Har du inte problem med alkohol, dela ändå Cairys info på dina flöden så att de du har i din närhet som behöver en förändring, hittar dit! Det är inte alltid vi vet vem som bär på dolda hemligheter när det gäller detta och kanske kan du hjälpa en människa att bli fri att leva helt igen.

Det jag jobbar med dagligdags är coaching – att ta dig från nuvarande läge till önskat läge! Det brinner jag för! Att allt det du behöver för förändring finns inom dig, och bara väntar på att få komma till sin rätt. Tänk att använda den energi du har och lägga den på rätt saker! Är du intresserad av coaching – så finns jag på plats, antingen i Borås, eller digitalt via Teams. Gå in och kolla på min hemsida www.coareco.com och hör av dig om du är nyfiken.

Tintin